MSSiKM

Paczółtowice 09.11 - kto się wybiera?

Zaczęty przez PilotHN, 07 Listopad, 2014, 11:06:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

PilotHN

... na I rundę turnieju zimowego czy jak się to zwie ten pięciorundowy puchar...
Nie ukrywam, że potrzebuję na miejscu skorzystać z czyjegoś pistoletu c.z....

WTK

Ja się wybieram. Jakby co proponuję mego GSP.

PilotHN

Fajnie, dzięki. Wezmę pod uwagę, jeśli nie załatwię dziewiątki. Po ile liczysz za kulkę? Używasz WadCutterów?

WTK

Nawet muszę używać watcuttery bo z racji konieczności dopasowania wielkości magazynka .32 do wielkości magazynka .22 (to samo gniazdo w szkielecie) nic innego tam nie wejdzie ;D Po ile liczę? Po tyle co kupiłem, przecież nie będę na koledze w potrzebie zarabiać, tylko ile to było? Nie kupowałem ich w wielkich ilościach więc i cena niska nie jest, ale jaka? Muszę sprawdzić. Na pudełkach była chyba nalepka z ceną. Dam znać później z domu.
Edit: Nie wiem czy nie było to 1,30 za kulkę...

WTK

Tak, mam Fiocchi i Belotki po 1,30. Jeśli bardzo chcesz dziewiątkę to mogę wziąć MAGa  ;)

PilotHN

W zasadzie brakuje mi dwóch startów, ale mam ochotę wziąć udział we wszystkich rundach. Więc sobie zrobię wymagane starty, a centralny sobie chyba odpuszczę :)

WTK

Ja mam komplet startów już od jakiegoś czasu i mnie nie "ciśnie" ale też tak sobie myślę co by wszystkie rundy strzelić :) Myślę o PSP i PCZ. Cudów się nie spodziewam, za mało strzelam ale w końcu chodzi o zabawę. Jakby co wezmę więcej ammo gdybyś jednak chciał sobie strzelić PCZ z mego pistoletu.

UES

ja będe jeździł do paczółtowic...bo zarobionym był i nie mam startów

AdamH

Jak nic nie wypadnie to będę w Paczółtowicach 23.10 na zawodach strzelba i karabin. Biorę tantala jakby ktoś chciał pożyczyć.