MSSiKM

MARSZ OBRONY PRAWA DO POSIADANIA BRONI - 3.04.2017 - 14:00 pod KPRM

Zaczęty przez WTK, 16 Marzec, 2017, 08:49:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

PilotHN

bartos061

PilotHN

Nam? Rozumiem że nie łapiesz się na lex bieńkowska (bieńkowska celowo mała literą)...?
Widocznie towarzystwo woli sobie postrzelać z zigzałerów, zanim coś wymyślą i zabiorą :D

WTK

No jaja. A myśmy nawet zawody przełożyli... Mordoksięga to nie wszystko, ale faktem jest, że ilość chętnych była mała. Nie dobrze...

MaciekSz

Zaraz, to faktycznie akcja odwołana? Nie korzystam z facebooka - dajcie znać.

MaciekSz

:o

To znaczy, że zgłosiła się garstka...
W takim razie 23.04 będzie na strzelnicy, jeżeli oczywiście śnieg stopnieje.

bartos061

Cytat
Odp: MARSZ OBRONY PRAWA DO POSIADANIA BRONI - 3.04.2017 - 14:00 pod KPRM
« Odpowiedź #33 dnia: Wczoraj o 23:57:01 »
OdpowiedzCytuj
Nam? Rozumiem że nie łapiesz się na lex bieńkowska (bieńkowska celowo mała literą)...?
Widocznie towarzystwo woli sobie postrzelać z zigzałerów, zanim coś wymyślą i zabiorą :D
WAM, bo choć jestem oczywiście przeciw tym pierdołom - to osobiście brzydzę się wszelkimi formami demonstracji ulicznych !
Niezależnie w jakiej sprawie !

A abstrahując od mojego podejścia do formy protestu to cała sytuacja rozbija się o jeden tylko komentarz - "To jest Polska własnie".  Dużo szumu i para w gwizdek - Jak zwykle !  >:(

Siga sauer nie ma nic do tego - Za to mi płacą  ;D

PilotHN

Faktem jest że FU organizowało wszystko przez FB. Zignorowali inne formy komunikacji.
Ale tak czy owak środowiska strzelecki dały plamę i na tle Czechów to całkowita porażka. Oczywiście potem najgłośniej będą krzyczeć ci, którzy nic nie zrobili...

WTK

Tak czy siak wyszła wielka kupa, niestety. Możemy lubić lub nie, taki czy inne formy protestu, Facebooka, itp. jednak pokazaliśmy słabość i nic tego nie zmieni. Źle się stało...