MSSiKM

piknik

Zaczęty przez MaciekSz, 24 Luty, 2012, 14:34:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

MaciekSz

Pare lat temu rzucilem temat na iwebie, ale upadl z braku zainteresowania. Chodzilo o zorganizowanie nieformalnego spotkania, dla strzelcow pneumatycznych, czarnoprochowych, nitro, a moze i painballowych. Pozwolic na wzajemne obejrzenie zabawek, wyprobowanie, pogadanie w milej atmosferze przy kielbasce z patyka i bigosie z gara.

Moze warto do tego wrocic, zakladajac, ze bedzie gdzie strzelac (=otworza Pasternik)?

PilotHN

Szkoda, że ten temat przeczytałem dopiero wieczorem, dziś był zarząd klubu i rzuciłbym ten pomysł.
W każdym razie wg wstępnego planu 1 kwietnia będziemy otwierać sezon strzelecki w Bukownie. Będzie nitro, czarny proch, być może coś się jeszcze uda zorganizować...

MaciekSz

Jakby doszlo co do czego, to ja sie moge pojawic z moimi zabawkami.

gucio17

Cytat: PilotHN w 24 Luty, 2012, 19:48:34
Szkoda, że ten temat przeczytałem dopiero wieczorem, dziś był zarząd klubu i rzuciłbym ten pomysł.
W każdym razie wg wstępnego planu 1 kwietnia będziemy otwierać sezon strzelecki w Bukownie. Będzie nitro, czarny proch, być może coś się jeszcze uda zorganizować...

A masz coś na ten temat co można by wydrukować i powiesić na tablicy ogłoszeń? W niedzielę zawody w Paczółtowicach, ludzie by się dowiedzieli...

/W

MaciekSz

Jakie zawody, IPSC?

PilotHN

Nic oficjalnie nie powiem, bowiem kalendarz imprez nie jest jeszcze zatwierdzony. Jeśli to sie stanie, to umieszczę go na forum.

taz1983

Nie IPSC. Normalnie PSP, PCZ