MSSiKM

abonament na Pasternik

Zaczęty przez kondor, 07 Marzec, 2017, 17:38:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

kondor

Koleżanki i Koledzy. Czy są chętni do wykupienia abonamentu na strzelnicę na Pasterniku? Na razie wiem o jednym Koledze. Pewnie spora grupa ma abonament poprzez członkostwo w różnych klubach strzeleckich. Koszt to 100 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt.

gutek

WTK

szafran

franek

kondor

Koledzy! W takim razie wpłaćcie na moje konto po 100 zł. Sporządzę listę. Wiem, że w tym roku wszystkie osoby dostają karty ze swoim numerem. Szafran, nie słyszałem o przypadku, aby ktoś otrzymał dwie karty, ale nigdy na Pasterniku nie robiono problemów, gdy się kogoś się ze sobą przyprowadziło aby postrzelać. Witku, a Ty nie masz abonamentu przez klub? Nr konta; 49 2340 0009 0270 1030 0002 7120.

szafran

Może tak było. Ale w ostatnim czasie zawsze musiałem regulować za te druga osobę.

Joule

Ostatnio byłem z kumplem i nic nie dało, że miałem jeszcze "aktywny" karnet z MSSiKM z zeszłego roku (bo do końca marca jest chyba, a to był początek lutego) oraz tegoroczny od siebie z klubu - dostałem reprymendę, że uprawnia to do wejścia tylko mnie.

P226

Przez prawie rok miałem dwa abonamenty opłacone i tylko kasa w błoto bo nawet jeden raz nie pozwolono mi tego wykorzystać.

MaciekSz

P226

Po prostu jak kolega wyżej pisał za drugą osobę kazali płacić albo bay, bay.