MSSiKM

Małopolski Piknik Lotniczy.

Zaczęty przez UES, 22 Czerwiec, 2013, 18:19:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

UES

Mamy możliwość zrobić małą prezentację kolekcji w ramach : http://www.pikniklotniczy.krakow.pl/

W tym celu trzeba się zastanowić czy chcemy...co chcemy i skontaktować się z przedstawicielem Muzeum Lotnictwa.

Piszcie poniżej kto i co ewentualnie chciałby pokazać...wtedy zagadamy z "muzealnikiem" jak to widzi.

PilotHN

Szkoda że tak późno ta informacja... Tydzień czasu to trochę mało na zorganizowanie wszystkiego. No czy rzeczywiście mamy co pokazać? W Wieliczce mieliśmy misz-masz z róznych czasów , czarnoprochowce, broń wojenną i współczesną. I nie mieliśmy konkurencji. Tu będzie trochę trudniej, szczególnie przy grupach rekonstrukcyjnych.
Jako że sobotę mam już zaplanowaną, nie podejmę się organizacji naszych 'występów. Ale jeśli są chętni do udziału w pilkniku i podejmą się organizacji 'wystawki', to oczywiście pomogę od strony formalnej.

Tomek

Niestety z braku czasu również się nie przyłączę:/ Ale w przyszłym roku trzeba nad tym pomyśleć.

P226

Fakt- bardzo mało czasu:( Pożyczyć swoje marne rupiecie mogę i ewentualnie coś pomóc jeśli będzie szerszy odzew.

WTK

Auć, mało czasu, no i właśnie, jak pisze PilotHN trochę inna sprawa niż Wieliczka. Ja tym razem nie mam szans właściwie na nic. Weekend zajęty. Oczywiście, gdyby ktoś chciał pożyczyć mojego R&S na jaką czarnoprochową wystawkę to problemu nie ma. Więcej CP ani współczesnej na razie nie mam bo kasy mało a nad moim pozwoleniem dopiero biedzi się WPA. Oby im dobrze (dla mnie) poszło  :)